5 razloga zašto ove godine da letujete u Grčkoj

5 razloga zašto ove godine da letujete u Grčkoj

Blizina

Ima puno razloga zašto ove godine vaša turistička destinacija da bude Grčka, a jedna od njih je svakako blizina. Do Grčke se jako brzo stiže avionom ali i automobilom ili autobusom. Uskoro će biti otvorena i poslednja deonica auto-puta ka graničnom prelazu, što će u velikoj meri olakšati i ubrzati put. Iz tog razloga se za ovu turističku destinaciju odlučuju mladi željni provoda, zreliji koji žele odmor, ali i porodice sa decom.

Grčka je vrlo povoljna

Grčka je odlična opcija kada uzmemo u obzir kvalitet i sadržaj koji nudi. Smeštaj se može naći po vrlo pristupačnim cenama. Ukoliko letujete van sezone, možete naći aranžmane po više nego povoljnim uslovima. Bilo da se odlučite za apartmanski ili hotelski smeštaj sigurno ćete biti zadovoljni. Ukoliko se odlučite za hotel imate mogućnost izbora polu pansiona ili All inclusive. Obe opcije su izuzetno povoljne, a nude vam velike mogućnosti. Sve što je potrebno imaćete u hotelu, a vaše je samo da se opustite i da uživate.

grčka, letovanje, 2019, apartman, hotel, more
Izaberite smeštaj po vašoj meri

Prekrasno more i plaže

Sigurno ste puno puta čuli dobro poznatu rečenicu

„More nije nigde, kao što je u Grčkoj“.

Da li se slažete? Tirkizno more, čisto i toplo, sitan pesak ili šljunak, predivne plaže sa udobnim ležaljkama i suncobranima, raznovrsni vodeni sportovi u kojima možete uživati je sve ono što privlači turiste sa svih krajeva sveta. Mnoge plaže su proglašene za jedne od najlepših na svetu. Imate li vi omiljenu plažu u Grčkoj? Da li volite da letujete svake godine na dobro poznatom mestu ili volite da upoznajete neke nove Grčke predele, nova mesta i plaže?

grčka, more, plaže, letovanje, 2019
Imate li svoju omiljenu plažu?

Grci su naša braća

Grci su naš narod oduvek obožavali, a to važi i dan danas. Oni su vrlo srdačni i gostoljubivi. Nije retkost da govore naš jezik ili da meniji u restoranima i kafićima bude na našem jeziku. Ukoliko volite šoping, prodavci će vas sigurno pitati odakle dolazite jer za naše turiste važi poseban cenovnik. Dobićete i više nego odličan popust.

Istorija i kultura

Grčka nudi pravi odmor za telo i dušu. Ona ima jako bogatu istoriju i kulturu. Ovde možete posetiti srednjevekovne manastire, hramove ali i antičke iskopine. Ukoliko volite da upoznajete istoriju i kulturu naroda, Grčka Vam nudi vrlo zanimljiv čas iz istorije. Odmor u Grčkoj je pravi pogodak. Zašto menjati ovako dobru kombinaciju svih lepota koje poseduje?

Comments are closed.